četvrtak, 19. srpnja 2018.

MANZARA


Zdravo svima!
Danas sam odlučila napisati post o hrvatskom online sajtu pod nazivom Manzara.
Iskrena da budem, nedavno sam čula za ovaj sajt te sam odmah morala prelistati da vidim o čemu se tu radi. Ja sam jako oduševljena širokom ponudom odjeće, obuće, modnih dodataka ali i jako povoljnim cijenama. Važno je i spomenuti da sajt ima besplatnu isporuku i mogućnost povrata robe u roku od 14 dana. Pored zaista velikog izbora, u što se i sami možete uvjeriti, u ovom postu ću ipak izdvojiti kategoriju "haljine online" gdje sam se najviše zadržala listajući.
Možete pronaći svečanije haljine za maturu, vjenčanja, ali i one jednostavnije i običnije, namijenjene za svaki dan.

U nastavku možete pogledati haljine koje sam ja izdvojila i koje su se meni najviše dopale.

Mislim da su prugice idealne za ljeto pa sam iz tog razloga izdvojila prugastu haljinu. Meni se jako dopada pa se samim tim i našla na vrhu moje liste.
MAJICA HALJINA WAVERLY PRUGASTA

Sljedeća haljina jeste ova bijela sa cvjetnim detaljima. Također mislim da je idealna za ljetne dane s obzirom na kroj haljine kao i ovaj lepršavi materijal.
MINI HALJINA URANIA

I posljednja haljina koju ću vam pokazati danas jeste ova crna. Vidjela sam da je dostupna i u drugim bojama. Samo ću reći da je zaista predivna!

  •  MINI HALJINA PARIS CRNA



To  bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se sviđaju " haljine online " koje sam ja odabrala. Do sljedećeg posta, lijep pozdrav ❤


3 komentara:

  1. Super je Manzara, volim njihove stvarčice. :)

    Kathy's delight

    OdgovoriIzbriši
  2. Druga haljina mi je preslatka. Nikad prije nisam čula za ovaj sajt, tako da hvala ti. Rado ću istražiti i nešto više <3

    everydayema.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši